perjantai 19. tammikuuta 2018

pakkasta ja valkeutta
On sydäntalven tuntu.
Pakkanen paukkuu ja lumivalkeus peittää maisemat.
Tekee mieli kääriytyä vain villoihin ja soffan syliin.
Mieli kyllä laukkaisi maailmoja, mutta järki pitelee pesäelossa
ja paimentaa muutoinkin innostumasta liikoja.
Nyt on puhuteltava itseään hellästi ja lakattava soimaamasta tarmon puutteesta.
Vielä tulee tekemisen ajat, tiedän sen.
Flunssapöpöjen hätistelyn ja siipan ylityöputken jälkeen viikonlopun voisi 
hyvinkin rauhoittaa levolle ja leffailulle.

TV-sarjoista täällä katsellaan juuri nyt odotettua uutta kautta
australialaisesta draamasarjasta Kotiin takaisin.
Rikossarjoista uppoaa Silta sekä monet englantilaiset. 
Palavimmin odotan uutta kautta Poldarkista, sen juonenkäänteitä sekä Cornwallin 
karuja rannikkomaisemia - tämä sarja on vienyt sydämeni kokonaan.
Loppuvuodesta esitetty Tolstoin romaaniklasikkoon perustunut brittiläinen
draamasarja Sota ja rauha oli myös huikaisevan kaunis ja koskettava, katsoitteko?
Leffavinkkejä sopii mieluusti heitellä tänne, kiitosta vaan:)

Suloista viikonloppua, nautitaan ja pysytään lämpiminä!


16 kommenttia:

 1. Kotiin takaisin-sarjaan hurahdin heti ensimmäisellä kaudella ja niin tuntuu moni muukin tehneen. Mitähän mielenkiintoisia käänteitä seuraava kausi tuo tullessaan?
  Poldarkia en ole katsonutkaan, joten kiitos vinkistä. Mitähän elokuvia osaisin suositella? Kenties esim. You've got mail (Tom Hanks, Meg Rayan) tai Uneton Seattlessa (sama näyttelijäpari).

  Lämpöisiä ja rauhallisia hetkiä viikonlopuksi, hyvää tammikuun jatkoa, ihana Hannah! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että aikas moni on jäänyt niin Kotiin takaisin -sarjan kuin Poldarkin pauloihin:)

   Nuo leffavinkkisi ovat tuttuja, kiitos kuitenkin♥ Meikäläisen makuun uppoavat parhaiten varmastikin juuri draamat.. Oletko muuten nähnyt The Danish Girl /Tanskalaisen tytön tai The Theory of Everything / Kaiken teorian? Näistäkin lämmin suositus!

   Pyhäaamun rauhasta vilkutan sinulle, tänä aamunakin täällä on herätty pakkasenvalkeaan maailmaan. Voi hyvin suloinen siskonen♥

   Poista
  2. he Danish Girl on vielä näkemättä samoin kuin The Theory of Everything. Kiitos vinkeistä! Edellinen piti mennä katsomaan elokuviin,mutta niin se vain jäi. Kenties tulee joskus myös telkkarista. Meille ei ole hankittu Netflixiä tai muuta vastaavaa elokuvakanavaa.

   Kiitos kauniista toivotuksista, ihana Hannah! <3

   Poista
  3. Piipe, nuo leffat veivät niin minun kuin tyttärien sydämet, että nehän piti hankkia lopulta omiksikin:) Kestävät kyllä useamman katselukerran!

   Lämpöisiä ajatuksia luoksesi♥

   Poista
 2. Täytyy myöntää, että minulta on mennyt nuo kaikki ohi...en ole pitkään aikaan seurannut mitään sarjoja.
  Tuo Takkaisin kotiin, kuullostaa tutulta. Olen varmasti seuraillut sen ensimmäistä kautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovin vaihtelee täälläkin, kuinka ylipäätään kiinnostaa ja ehättää tv:tä katsella. Paljon on mielestäni kanavilla ihan hömppää..
   Ajankohtaisista ja asiaohjelmista pidin esim. Inhimillisestä tekijästä ja nyttemmin tämän jalanjäljillä kulkevasta Flinkkilä ja Tastulasta. Aamusydämellä oli myös puhutteleva, vaan liekö tuo enää tulekaan.

   Kotiin takaisin ja Poldark ovat vieneet kyllä meikäläisen tyystin, suosittelen! Ja vinkkinä vielä, brittiläisestä draamasarjasta Kotirintaman naiset on alkanut myös uusi kausi, sekin on hyvä!

   Lempeää pyhää ja uutta viikkoa♥

   Poista
 3. Kauniit, tunnelmalliset kuvat! Talvi parhaimmillaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Essi. Talven kauneus on kyllä nyt luonamme:)

   Poista
 4. Täällä kanssa katsotaan Kotiin takaisin ja odotellaan Poldarkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama maku!

   Täällä mieskin on jäänyt koukkuun Kotiin takaisin -sarjaan:) Myöskin Sota ja rauha draamasarja katsottiin yhdessä joululoman aikana. Olemme ehkä hiukkasen leffafriikkejä, joskin nyt nämä muutamat sarjat ovat olleet suosiossa.

   Poista
 5. Lähes samat suosikit täälläkin: Kotiin takaisin, Sota ja Rauha sekä Poldark. Niiden lisäksi Grantchester, mikä valitettavasti loppui. Netflixissä on ihana sarja The Crown. Uskoisin, että pitäisit siitä. Jos sinulla ei ole Netflixiä, niin toivotaan, että sarja tulisi jossain vaiheessa ylen tai maikkarin kanavilta. Monet brittisarjat ovat minunkin suosikkeja.
  (Sydämen Asialla = Heart beat -sarjaa katsoimme joitakin vuosia sitten puolison kanssa niin innokkaina, että melkein osaamme sen ulkoa :-D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, taidetaan olla aikas samanhenkisiä! Grantchester meni minulta ohi, harmi. The Crown on kiinnostanut kovasti, sillä olen saanut siitä jo monta suositusta. Meillä oli jossakin vaiheessa Netflix, mutta se jäi elämisen rumbassa sen vertaa heikolle käytölle, että luovuimme siitä. Pitänee harkita taas uudemman kerran;)

   Sydämen asialla oli meidänkin suursuosikki! Niin kovasti se meni esikonkin sydämeen, että hän kävi Englannin vuotensa lukuisilla reissuillaan Goathlandissakin, missä tätä hurmaavaa sarjaa kuvattiin. Se on pieni kylä North Yorkshiren kreivikunnassa. Yöpyivät muuten kylän hotellissa, mikä oli sarjassa Aidensfield Arms pubi! Kylä oli henkinyt muutoinkin kovasti Heartbeatin henkeä:) Goathland on kuuluisa myös siitä, että kylän rautatieasema toimi Harry Potter -elokuvasarjan kuvauspaikkana ollen Tylyahon rautatieasemana, Tylypahkan lähimpänä asemana:) Oi, jospa joskus vielä tuonnekin pääsisi käymään..

   Poista
 6. Oletko nähnyt elokuvan ’Loving Vincent’ ? Kokonaan maalattu elokuva V. van Goghin taulut lähtökohtana. Kuitenkin siinä voi yllättäen tavata muitakin tuttuja hahmoja;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole. Kuulostaa tosi mielenkiintoiselta, kiitos vinkistä Seija♥

   Poista