keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

jasmikkeiden aikaPionit jättävät hyvästejään. 
Viimeiset vielä maljakossa.
On jasmikkeiden vuoro valloittaa.


Oi miten nämä sulottaret tuoksuvatkaan!


12 kommenttia:

 1. Ihania♥

  Just eilen hävitimme suuran ja jo rähjäisen puistosyreenin ja sen tilalle istutamme tänään tuoksuvan jasmiinin.

  Lumottua heinäkuun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, olette istuttaneet jasmiinin! Oletan, että ne ovat enemmän köynnöstäviä kun jasmikkeet taasen pensastavat. Kuitenkin kaikki tyynni, ihanaisia, ihanaisia ovat!
   Meillä kukkii paraikaa kolme jasmikepensasta, eri sorttiina ja aikapa näyttää, eroavatko kuinka toisistaaan, kunhan kasvavat.

   Heinäkuun lumoa sinullekin Kuningatar♥

   Poista
 2. Taidampa ostaa tuollaisen pihallemme...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämpöisesti Irmastiina!

   Poista
 3. Pionijäähyväisten aika, snif. Täälläkin kaksi jaksaa vielä kukkia terasin pöydällä maljakossa, mutta perennapenkin pionipuska nuokahtanut jo kuin vaipunut syysuneen.....
  MAhtaisinko minäkin piipahtaa viherpihaan hankkimaan Riihipirtille tuommoiset tuoksuvaiset kaunokaiset?!

  Kesäarki on ollut suloista. Aamulla ei tiedä, mitä päivällä on jaettavanaan. Siitä nautin nyt. Kalenterin lehdillä pikkuisen mukavaa menoakin, muttei ihan vielä. Nyt on lempeiden vuorokausien aika.

  Voi hyvin sinä suloisista suloisin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin on ollut haikumieli pionien lähdöstä. Vaan nyt on vuoro näiden kaunokaisten, ja jos mielit puutarhaasi valkeaa kaunista, suloisesti tuoksuvaa, ovat jasmikkeet mainio valinta.

   Ihana asenne sinulla kesäarkeen! Pidä siitä kiinni, ja nauti lempeistä hetkistä. Iloitsen, että olet siellä ystäväni, voi hyvin♥

   Poista
 4. Oi, kauniit kukat ja tuoksuukin vielä;) Ihana. Minulla on pari vuotta vanha jasmike, eikä ole kukkinut vielä... Kukkivatko ne vasta 'isompana' vai onkohan minulla vääränlainen kasvupaikka, olen pohtinut, kun noita kukkasia olen odotellut;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella ihanaisia ovat. Kyllä minäkin olen joutunut jonkin kesän odottamaan kukkasia. Samaten ehätin pohtia, ovatko miten tarkkoja kasvuolojen suhteen ja päädyin sitten viime kesänä koemielessä vaihtamaan yhden jaskimepensaan paikkaa - on nyt aurinkoisessa, mutta multavan rehevässä paikassa ja kukkii valtoimenaan:)

   Poista