lauantai 12. elokuuta 2017

ookko nää Oulusta? Yhtenä lomapäivänä suuntasimmekin pohjoista kohden.
Kaffittelimme Raahessa, mikä  tuntuu tämän merentyttären 
rinnuksissa aina varsin kotoisalta pikkukaupungilta.
Olisihan siinä idyllissä voinut hyvinkin päivän viettää,
mutta matkamme jatkui Ouluun.


Oulussa on taasen oma tunnelmansa, 
selkeästi jo pohjoisen säväys ja mentaliteetti.
Valtavasti nähtävää ja koettavaa, kulttuuria ja tapahtumia.


Lounasmenyyn valinta ei yltänyt tällä kertaa aivan odotuksiin,
mutta seurasta nautin sitäkin enemmän:)


Toripolliisi tervehti tutusti kulkijoita kauppatorilla ja piti järjestyksestä huolta. 
Ihana päivä!
Aivan kaksin, ja tulipa hoidettua tuikitarpeellisia hankintojakin.


6 kommenttia:

 1. Oulu on kiva kaupunki. Lapsuusystäväni asuu nykyisin siellä ja hänen luonaan olen pari kertaa käynyt. Yhdessä on tutustuttu kaupunkiin ja kierretty lähiympäristöä. Toripolliisi on uskollinen vahti säällä kuin säällä.

  Suloista sunnuntaita Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oulu on tullut jonkin verran tutuksi erilaisten elämänvaiheiden kautta. Veljeni sai aikanaan pappisvihkimyksensä Oulun Tuomiokirkossa. Tämä on jäänyt herkkänä mieleeni - kenties senkin johdosta, että odotimme tuolloin esikoistamme ja tunnelmat ovat piirtyneet väkevän valoisina mieleeni. Nuoruusystäväni elämä kulki myös perheensä myötä Ouluun ja siellä hän edelleen asustaa. Oulussa käymme lähinnä viettämässä lomahetkiä. Joskus olen käynyt siellä myös oman ammattialani koulutuksissa.

   Tänään täällä lempeän sateinen päivä, leppostellaan vaan. Eilisen rajuilmat ovat onneksi takana, mutta melkoista jälkeähän Kiira varsinkin etelä-Suomessa sai aikaan. Toivottavasti kukaan ei sentään menehtynyt! Aineellisia vahinkoja voi aina korvata, toista on ihmishenkien kanssa.

   Poista
 2. Ouluun taas kohta minäkin menossa ☺️

  VastaaPoista
 3. Oulu on maailman paras paikka, toki mulla onkin kotikenttä etu kehua omaa kotikaupunkiani. Suomen kaupungit on kesäisin niin ihania että voisin kierrellä Suomea kesäisin ristiin rastiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että viihdyt ja fanitat kotikaupunkiasi noin palavasti! Onhan sillä kovastikin merkitystä, että viihtyy omassa asuinympäristössään:) Minustakin Suomessa on roppakaupalla upeita kaupunkeja ja loma-ajat saisi kevyesti kulumaan tutustumalla näihin ihanuuksiin. Olisipa mielenkiintoista!

   Poista