keskiviikko 30. marraskuuta 2016

puhuria
On pitänyt puhuria.
Niin marraskeleissä, työrintamalla kuin pään sisällä. 
Yhtenä hetkenä maatuva maa vesisateineen, toisena talvinen pakkanen.
Välillä on ollut tyystin rätti olo.
Flunssakin vei voimat ja kaatoi petiin.
Ei tahdo riittää paukut tännekään, ehkä kyseenalaistan merkitystäkin. 
Alkuviikon työmatkaa ilahdutti kirkkovalaistus ja aamuhämärässä levännyt rauha.  
Joulu on sittenkin jo lähellä!16 kommenttia:

 1. Toivottavasti jaksat pitää tätä hienoa blogiasi, vaikka välillä rauhallisempaan tahtiin.
  Nuo vanhat rakennukset juhlavalaistuksessa ovat upeita.
  Voimia sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi sua, lämmin kiitos kauniista sanoistasi. Onhan tämä blogitahti hidastunutkin. Välillä se on surettanut ja harmittanut, välillä sille ei ole vain ollut sijaa. Toki tulee suvantoja, jolloin aiemminkin olen jo tullut miettineeksi tämän tarkoitusta. Minulle blogistania on avannut upean ikkunan mitä mielenkiintoisimpiin ja inspiroivimpiin blogeihin, antanut paljon iloa, jaettuja tuntoja, tukea ja ystävyyttä. Blogini kautta olen päivittänyt hetkiä ja tuntoja elämästäni, siitä on rakentunut kuin pieni rakas päiväkirja ja se on sytyttänyt kuvaamisen paloa entisestään.

   Siltikin, aika aikaansa. Huomaan kovin monen siirtyneen kiivaammille kanaville, varsinkin instaan. En tahdo kuitenkaan luopua tästä, pikemminkin kipuilen asiaa väsyn keskeltä. Ehkä hetken päästä tunnot ovat jo toiset.

   Suloista polkua jouluun sinulle Seija♥

   Poista
 2. Voimaa ja valoa lähetän luoksesi ♥


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos kaunis. Lämpöisin ajatus täältä sulle sielunsiskolle♥

   Poista
 3. Toivottavasti pahin puhuri on jo takanapäin. <3
  Blogipäivitykset pitää tehdä silloin, kun siltä tuntuu, ei pakosta! Kannustukseksi kuitenkin sanon, että täällä Lehmuskujalla on aina mukava vierailla, katsella kauniita kuviasi ja lukea koskettavia tekstejäsi.
  Kaikkea hyvää joulunodotukseen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viisaita ja kauniita sanoja Piipe, kiitos. Juurikin niin, blogia ei pidetä pakottamalla, sen on tultava tahdolla ja palolla. Sinä olet yksi niitä, joihin minun on ollut ilo saada tutustua näin blogimaailman kautta ja se on ilahduttanut kovasti.

   Toivottavasti nautit tästä joulunalusajasta, levollisen suloista tunnelmointia♥

   Poista
 4. Voimia arkeen!
  Itselläni on flunssa yrittänyt hyökätä tämän tästä kimppuun ja usein mennessäni kylmissäni nukkumaan, luulen sen jo saaneen erävoiton minusta, mutta aamuisin olen kummasti ollut työkunnossa ja valmiina pyöräilemään tuolla syysviimassa asiakkaalta toiselle..
  Ei tule viisaita sanoja mieleen, kun itsekin välillä elää omien oppien vastaisesti ja vain jaksaa, mutta voimia kuitenkin toivon ja lämpöistä joulun odotusta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sua ihanaa, halausten kera lämpöisin kiitos. Jotenkin sanasi luovat aina lämpöä ja valoa, koen sen vahvasti. Toivottavasti olet selättänyt flunssan, mutta ellet, toivon lempeää hoivaa ja parantumista.

   Joululumoa♥

   Poista
 5. Voimia sinulle! Tiedän tunteen, väsymys on kurja seuralainen. Iloa ja valoa toivon sinulle, rauhan hetkiä ja hidasta hengittelyä. Äläkä vaan täältä jää pois, ethän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu. Tiedän että tiedät ja se lohduttaa. Ja erityisesti, että sinä ihana olet siellä. Olet niitä, joita jäisin suunnattomasti kaipaamaan, jos jäisin pois.

   Eiköhän lehmuskujalla jatketa, juurikin nyt hiukan suvantoisena, mutta kuitenkin ja syttyen kenties hetken päästä jälleen vauhtiin ja virtaan.

   Levollista joulunodotusta♥

   Poista
  2. Ihana sinä, halaus! Kiitos, sinulle myös, levollisuutta vaalitaan!

   Poista
 6. Minäkin toivon sinulle voimia. Tunne on tutta ja myös minulla on käynyt blogin lopettaminen mielessä. Kirjoittamisesta olikin taukoa.. Nyt taas uudella innolla olen jatkanut. Itse saan voimaa ja hyvää mieltä ajatuksistasi ja kauniista kuvistasi. Halaus! Hyvää ja rauhallista joulunalusaikaa toivotan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpöisin kiitos Mervi, ilahdutit kovasti. Niinhän se menee, blogin kanssa tulee elettyä laskuja ja nousuja, myötäistä ja vastaista..

   Kävinkin luonasi ja ihastelin hurmaavaa joulukalenteriasi, kuviasi ja niihin upeasti poimimiasi runoja. Levollista jouluun matkaamista♥

   Poista