sunnuntai 19. tammikuuta 2014

pakkasta ja paholaisenhilloa



Viikonlopun pakkaslukemat saivat pysyttelemään 
enimmän aikaa kotopesäsen lämmössä.
Pakkasta oli kuitenkin hyödynnettävä 
ja sulatettava toinen mokoma.
Ja ettei sisäistäkään lämpöä puuttuisi, 
piti kokkailla chiliä.
Keittiössä saikin röörinsä auki hillonkeiton kylkiäisenä.
Vaikka jalat ovat tukevasti maankamaralla,
ovat päät pyörähtäneet maailmalle.

Pysytään lämpiminä!


8 kommenttia:

  1. Chili ja pakkanen, siinä mainiot vastakohdat! Kaunis, talvinen kuva aitoista. Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Chili antaa ihanasti lämpöä ja tulta paukkupakkasiin:)

      Ihanaista viikon kulkua sinullekin Tuulia!

      Poista
  2. Minä olen ihmetellyt kuullessani paholaisen hillosta. Nyt selvisi, mitä se on:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jo vain, vallan ihanaa hilloa. Suosittelen!

      Poista
  3. Ihanat pakkaskuvat! Chili...ihana tulinen! Kaunista, sopivan kylmää viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakkanen näytti mahtinsa viikonloppuna. Onneksi tuosta on jo lauhtunut, sillä vähempikin piisaa. Vaan onhan nyt nautinnollista, kun luonto sädehtii ja hohtaa valkeutta!
      Iloa, valoa♥

      Poista
  4. Ihana tulinen herkku, mutta itselle tuli sen suhteen nautintokielto, kun refluksi siitä äityy ilkeäksi, harmi.
    KAuneus hohtaa kaikkialla! Upea luonto juuri nyt. Sädehtii ja tuikuttaa valoa ja kimmeltävien hiutaleitten ihmeitä. PAkkasen otekin alkoi hellittää.
    Iloa alkavaan viikonloppuun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kurjuus tuota refluksia - varsinainen riesake, tiedän omasta kokemuksesta! Onneksi sen kanssa pärjää, kunhan pitää syömisten suhteen varansa. Hillossa kestän chilin, mutten todellakaan sellaisenaan. Kroppaansa on kyllä kuunneltava, jos aikoo pysyä kunnossa.

      Talven valo on mykistänyt ja läikytellyt onnentunteita näinä päivinä. Ihanaa viikonloppua luoksesi, nautitaan♥


      Poista