tiistai 17. huhtikuuta 2012

tänään


Kuljin rannalla 
tuulen tuivertaessa taivaan laidalta
 lumihahtuvia.
Kenties talvi jättää jäähyväisiään
näinä päivinä.

Illan myötä vitivalkeaa.
Viimeiset talvipidot
kevään tulla.6 kommenttia:

 1. Talvipitoja on täälläkin vietetty. Maa on valkoinen...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovin kelit vielä vaihtelevat. Odotan vain jo kovin lämpöisiä kevätpäiviä ja toivottaisin ilomielin jo tervemenneeksi lumet ja jäät.

   Mukavaa viikonloppua sinulle Irmastiina♥

   Poista
 2. Eilisessä aamussa maisemaan oli asettunut uusi valkeus. Viipyi kunnes suli lämpenevään päivään. Yksi oppijapoikani sanoi koulussa: tiedän tämän päivän talven nimen, se on takatalvi:) Tänään aurinko on kurkistellut. Uskon, tuo eilinen oli talven jäähyväishetki.

  VAlon ja lämmön lisääntymistä kevätpäiviisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasten suusta totuus tulee:) Ja ne osuvimmat sanaset. Taidan olla hieman malttamaton kevään suhteen, siksi nämä kalseat kelit keljuttavat.. Vaan päivä päivältä lämpö lähestyy!
   Päätimme tänä harmaana sadeviikonloppuna ottaa oikein lokoisasti kaiken mukavalta tuntuvan merkeissä. Eilen kävimme keilaamassa, tänään nautitaan kotoelämästä ja leffaillaan.

   Ihanaista viikonloppua. Voi hyvin suloinen♥

   Poista
 3. Valoa on, lämpöä ei. Sipulikukat kurkistelevat maasta, sireenin lehtisilmut suuria jo ja joutsenet ovat palanneet. Tätä täällä Helsingissä, mutta minä odotan ensimmäisiä ulkokahveja tai siis siedettäviä sääolosuhteita niistä nauttimiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pirkko, minäkin odotan juuri tuota tuokiota, että pääsen nauttimaan teetä puutarhaan ilman hytinöitä. Taitaa tuohon mennä tosin vielä tovi.. Krookukset ja helmililjat täälläkin nupuillaan, ja muutoinkin kukkapenkit paljastumassa lumen alta. Suloista aikaa tämäkin.
   Viime päivinä olen nähnyt useamman joutsenparven palailemassa kesämaisemiinsa, ja arvannet, miten olen harmitellut kameran puuttumista! Nuo hetket jotenkin niin herkistäviä, ilostuttavia.

   Lämpöä luoksesi ja mukavaa viikonlopun jatkoa!

   Poista