lauantai 1. huhtikuuta 2017

back to London III
Viime talven kuljin Lontoo laukussani,
sen jälkeen se on matkannut myös sydämessäni. 
Tasan vuosi sitten näissä tunnelmissa!14 kommenttia:

 1. Reilu viikko sitten olin vielä juuri noissa tunnelmissa. Kirsikkapuut täydessä kukassa, narsissit juhlivat puistojen nurmikoilla, joutsenet hautoivat pesissään, keväinen lintujenlaulu kaikui puistoissa. Lontoon on kaunis keväisin ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, voin kuvitella kaiken tuon kauneuden! Lontoo on varmasti aina kokemisen arvoinen, mutta keväällä tunnelma on erityinen.

   Poista
 2. Ihanasti siellä jo kukkivat kirsikkapuut...varmasti tänäkin vuonna jo kukkivat..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan, kukkivat Lontoossa parhaillaan. Niiden kukinta-aika on kerrassaan hurmaavaa, olipa sitten missä päin maailmaa vain!

   Poista
 3. Niin hienot tunnelmat! Ja varmasti myös muistot, joita sydämessäsi kannat. Kovasti jo odotan syksyn reissuani Lontooseen. Sitä ennen, neljän viikon kuluttua, lähden käymään Saksassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän se reissujen anti on ja henkinen pääoma on, että niistä saa niin paljon elämyksiä ja muistoja. Sinulla on ihania matkoja tiedossa, nauti myös niihin valmistautumisesta ja reissujen lähestymisestä! ♥

   Poista
 4. Lontoo ♥ Aina niin ihana. Me olimme Lontoossa hiihtolomalla ja kirsikkapuut kukkivat siellä paikoin jo silloin. Miten mieli alkoi taas kaivata...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lontoo jättää pysyvän jäljen:) Arvaan teillä oli tälläkin kertaa ihana reissu!

   Poista
 5. Ihania matkakuvia!
  En ole koskaan käynyt. Lapset kovin toivovat Lontoon matkaa.
  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! Suosittelen käymään, Lontoossa on mielettömästi nähtävää ja koettavaa. Minua kiehtoo myös moni muu brittikaupunki, mm. Edinburgh ja Whitby toivelistalla.

   Poista
 6. Lontoo! Iso kaipaus! Tytär lähtee sinne kolmeksi viikoksi, oi että!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaipausta täälläkin. Ihanuutta tiedossa tyttärelläsi, oikein hyvää reissua hälle! Esikkoon brittivuosi jätti niin vahvan jäljen, jotta muistaa ja kaipaa Englantia viime kesän paluultaan yhä päivittäin.. Uskon sinne tullaan tekemään vielä useita visiittejä:)

   Poista
 7. Nyt tuli ikävä Lontooseen! Olemme siellä muutamat talvilomamme viettäneet ja niin rakastuneet siihen.
  Kiitos kuvista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä Marianna! Mekin olemme menettäneet palan sydäntämme Lontoolle. Ylipäätään Englanti kiehtoo ja haaveena montakin matkakohdetta.

   Poista