torstai 14. tammikuuta 2016

kun talven tie on kevyt kulkea
 Olemme me vain mieletöntä kansaa.
Ilo osataan ottaa irti puhureitten kera.
Viis talviharmaudesta!18 kommenttia:

 1. Hienon hieno kuvasarja, totisesti!

  VastaaPoista

 2. Pyryyn lähden kävelemään vain pakosta tai pyryä rakastavan mieheni houkuttelemana (joskus)
  Siksi viimeinen kuva on suosikkini :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyryssäkin on ihanaa, kunhan on sopivat varusteet! Pakkaspäivät voivat olla myös uskomattoman upeita luontopäiviä. Meikäläisellä vain keuhkot prakaavat kylmässä, ja tämä tekee omat rajoituksensa.

   Poista
 3. Tuo ensimmäinen kuva on ihana...jotenkin kosketti♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talvisen meren äärellä on jokin selittämätön rauha.

   Poista
 4. Kyllä, niin voitokas olo, kun puhurin jälkeen pääsee kodin lämpimään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin! Ihanaa saapua talven raikkkautta täynnään, posket punaisina pesäsen lämpöön ja pistää teepannu porisemaan:)

   Poista
 5. Ihania kuvia, samoin edellisen postauksenkin kuva!
  On Suomen talvessa jotain kaunistakin, vaikka mieluummin asuisin jossakin etelämmässä, ilman pakkasia, lunta ja jäätä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin talvessakin on lumonsa. Tahdon vaalia sitä, että jaksan tämän talvisen kylmyyden paremmin, keskittyä kauneuteen ja iloon manaamisen ja valittamisen sijasta. Lapsuuden talvimuistot liittyvät päällimmäisinä ulkoiluun, ainahan sitä luisteltiin ja hiihdettiin, ja kouluunkin kuljettiin alakoululaisina kelkoilla tai hiihtäen. Oi aikoja!

   Poista
 6. Kyllä tätä lunta ja talvea jo niin odotti, ettei askel yhtään paina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla! Kunhan flunssat saa vain pysymään poissa ja hengityksen kulkemaan myös pakkassäässä niin eipä askel paina täälläkään. Tänä aamuna maailma oli huikaisevan valkea lumikinoksineen ja pakkasta miltei -25. Paraikaa aurinkoinen vilkkuu lumikattoisten piippujen harjassa. Kaunista. Suloista sunnuntaita sinne teille ja kevyitä askelia!

   Poista
 7. Hyvin olet tavoittanut kuviin talven tuiskut ja touhut.

  VastaaPoista
 8. Ihanat tuiskukuvat ja tunnelmat. Harvoin tulee kuvattua tuiskussa kameraa säästääkseen, mutta kuvistasi näkee että se kannattaa! Pidin näistä tosi paljon.

  Kevättalven valoa lumoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kamera jää kyllä herkästi matkasta tuiskuilla. Tällä kertaa olin auton kanssa liikkellä kameran kera ja pienen hetken ulkosalla happea haukkaamassa. Löysinkin aavan talvimeren ääreltä monenkirjavaa, ilostuttavaa elämää:)
   Kiitos kauniista sanoistasi. Kevättalven lumoa sinullekin♥

   Poista
 9. Siellä on ollut aika sankka lumipyry. Vaan nyt olemme onneksi mekin saaneet lunta, aivan ihanaa, maisema on ihan eri! Tosi kaunis tuo alin kuva, ihmeellinen valo. Tänään kyllä ihmettelin, kun Ruissalossakin yksi mies ajeli pyörällä ihan pikkuruista polkua, ilmeisesti se on hyvää treeniä moinen lumessa polkeminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noista kuvaushetkistä on jo viikon verran. Pyrytti ja maailma oli harmaa. Olin auton kanssa liikenteessä ja käväisin kääntymässä meren rannalla. Ihmeesti sieltä löytyikin reipasta talviväkeä. Tuota pyöräilijää en ollut uskoa ensin todeksi, mutta siellä, keskellä jäistä ulappaa hän vain viiletti. Mahtaa olla oikeaa tehotreeniä!
   Tänään täälläkin pilkahdellut valo, tuo ihmeellinen voimantuoja:)

   Poista