torstai 6. maaliskuuta 2014

kaukokaipuu
Matkakuume ei ota hellittääkseen, ei sitten millään.
Miten vanhojen kuvien katselu voikin nostattaa niin ison kaipuun.
Ja ihanat muistot!10 kommenttia:

 1. Hei Hannah! Samaa kuumetta välillä itsellänikin nostatan. Kivat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä tuo kuumeilu taitaa olla jo perin kroonista sorttia;)
   Vaan tänään auringon paistaessa täydeltä terältä ja tulvien kevättä en kaivannut kotomeren ääreltä mihinkään, oi autuutta.

   Poista
 2. Me olimme viime vuonna ekaa kertaa pakettimatkalla Kanarialla, puhtaasti aikuisten itsekkäistä syistä :) Siitä tulikin pikku ennakkoluuloista huolimatta hyvä ja levollinen loma. Lapset muistelevat sitä vieläkin, ja huomaan että mitä enemmän aikaa kuluu, sitä kultaisemmiksi muistot muuttuvat* Tekee hyvää, jo haaveilu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lomanne kuulostaa suloiselta. Muistojen myötä lomakokemukset onneksi kasvavat:)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Niinhän se on, että kuvien kautta kokemukset ja tuntemukset heräävät uudelleen henkiin.

   Poista
 4. Mäkin säännöllisesti matkafiilistelen. Laitoin viime viikonloppuna Pariisin kartan kehyksiin ja makkariin. Voih, voisinpa taas lähteä sinne. Ihanaa, kun voi ajatuksissaan matkustaa rajattomasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Sini, meillä on haaveiltu koko kulunut talvi Pariisista. Ja tänään viimeksi tytär tuskaili, aiotaanko keväälle suunnitellusta reissusta sittenkin luopua. Tällä erää yhä tuumaillaan, sovitellaan aikatauluja ja samaten kuin sinäkin ajatuksissa kierretään maailmaa;)

   Poista
 5. Huomasin juuri, etten ole hetkeen käynyt matkailemassa ulkomailla, vaikka pidän siitäkin kovasti. Kun kuviasi katson, tulee monet omat matkat ja muistot mieleen.

  Kaunista kevään odotusta sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaten täällä on vierähtänyt jo hyvän verran aikaa edellisestä ulkomaan reissusta. Kenties juuri sen takia kaipuu reissun lähdöstä on ollut viime aikoina niin palavaa.

   Kevätlumoa sinullekin.

   Poista