perjantai 1. heinäkuuta 2016

kulman takana tupa ja ruusupuskat
Se oli häkellyttävän kaunis,
rouhealanteinen ja ajan syömä.
Harmaantuneen maatunut,
haperoin verhoin, rapistunein nurkin.
Silti säkenöivä, elämän kastama ja kantama.


12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eikö! Hurmaannuin samantein, ei auttanut kuin siipan peruutella kylänraittia takaisin, että pääsin ihailemaan kaunotarta.

   Poista
 2. Viehättävä! Tuo oviaukko ja nuo ikkunat. <3

  Tiedätkö tuon ruusulajikkeen nimen? Meillä nimittäin kasvaa sitä samaa lajiketta, mutta en tiedä mitä se on. Ruusu on peräisin mummolani nurkalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin hyvin viehättävä, kaikessa rosoisuudessaan.

   Harmi, mutten tiedä tuon ruusulajikkeen nimeä. Kaunis se on, ja juurikin semmoinen "mummolaruusu." Minullakin onnekkaalla kasvaa sitä lekkimökin nurkalla ja juuri nyt se kukkii suloisesti.

   Poista
 3. Minä olen saanut myös tuosta ruusulajista pienet alut työkaveriltani ja hyvin lähtivät kasvamaan, nyt jo iso, hyvin kestävä ja kukkiva pensas. Hänkin sanoi sitä 'mummon' ruusuksi, koska se oli ollut aina hänen mummolassaan. Oikea kunnon ruusu: runsaasti ja tuoksuvin kukin kukkiva!
  Hieno kuva myös kohta lentoon pyrähtävästä leppälinnusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana ruusu! Olen perännyt sen nimeä, mutta yhä hakusessa. Eikö olekin ihanaa, kun saa tuollaisen puutarhaan kukkimaan.

   Poista
 4. Ihastuttava kokonaisuus ja jokainen yksinäänkin. Rauhallista kauneutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi Ninnu! Tuo tupanen vei sydämeni, ihastuin valtavasti. Rosoisen kaunis, ja ihanaa että se välittyy pikaisista kuvanäpsyistäni huolimatta.

   Heleää heinäkuuta!

   Poista
 5. Äläs nyt, sitähän on selkeästi remontoitu eikä se ole autiotalo. =) Vähän maalia ulkoseiniin niin se ei hetkahda nykytaloista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tokikaan autiotupa vaan selvästi vaalittu vanhus. Katto tykkänään uusittu. Arvelen nykyisellään kesätuvaksi. Ja taitaa tuo ikääntynyt kaunotar ajaa vielä monenkin nuoremman ohi:)

   Minusta nuo seinät ikkunapuitteineen ja ulko-ovineen ovat juuri tuollaisinaan tavattoman hurmaavat!

   Poista