keskiviikko 7. elokuuta 2013

elokuun askelissa
Elokuu saapui helmojaan heilutellen.
Toi askeliin niin kepeitä kuin painavia tuntoja.
Huomaan hätistän yhä haikeutta matkoihinsa.
Kesä juoksi niin nopeaan.
Jäi kesken.

Minultakin, syksynlapselta.


16 kommenttia:

 1. Niin se tekee, jää kesken. Haikeutta ilmassa, huomaan minäkin. Voi hyvin! Ihanat kuvat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos siskonen. Toisaalta koen haikeus on hyvästäkin. Kertoo merkityksillistä, ihanista hetkistä,jotka kesältä saimme.

   Voi hyvin sinäkin siellä♥

   Poista
 2. Löysin vasta blogisi ja liityin heti lukijaksi. Kirjoitat todella kauniisti ja kuvasi ovat aivan ihania! :) Haikeutta on ilmassa ja tuntuu ettei kesästä ehtinyt nauttia tarpeeksi. Olen valon lapsi ja lisääntyvä pimeys tuntuu ikävältä. Sienimetsässä mieli onneksi virkistyy! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun löysit tänne Ansku! Olet lämpöisesti tervetullut lehmuskujalle. Niin kauniita sanoja annoit, kiitos. Saivat sydämen aivan sykkyrälle:)

   Toivon, että löydät myös syksyysi valoa ja iloa. Sienimetsä kuulostaa kyllä suloiselta, nauti! Lempeää viikonloppua!

   Poista
 3. Niin on haikeutta ilmassa minullakin, kesä juoksi kovaa vahtia pois, harmittaa.....Nyt pitäisi vaan saada itsensä ojennukseen ja pois alakulon mainigeista.
  Huoh...pimeys ja kaksi viimeisintä kovaa lumitalvea pelottaa...Kevät on niin ihanaa aikaa, kun kaikki on edessä, mutta hei, nythän mä hokasin, aasinsilta syksystä kevääseen...kukkapenkkiä tuunaamaan .....:) niin on mitä odottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin Tuija, asenne ja suunta kohdilleen, niin kyllä se siitä!

   Rakastan vuodenaikojen vaihtelua ja syksynlapsena eritoten tätä sadonkorjuun, ruskan ja hämyisten iltojen aikaa. Ja siltikin, kesän lähtö tekee kirpaisee.. Juuri juttelin ystävän kanssa, jotta nyt on poimittava vain kaikkea ihanuutta ja hyvää mieltä tuovaa kartallemme!

   Valoisaa mieltä, voi hyvin!

   Poista
 4. Kesä meni kyllä todella nopeasti. Ja oli niin upean kaunis kesä!! Nautitaan näistä lopuista hellepäivistä. Ja iltaisin voi jo nautiskella kynttilänvalostakin;)

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia! Haikeutta on ilmassa ja varsinkin kun minä olen kevään lapsi...sinne on vielä pitkä aika...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hyvin sinä kevään lapsi. Vaikka nyt tuntuukin kaukaiselta ajatella uutta kevättä, niin sieltä se jälleen saapuu, kun aika on. Lempeitä elohetkiä sinulle Sesse!

   Poista
 6. Samoissa tunnelmissa mennään!
  Vaikkakin kenties eri syystä.
  Ihan kuin kissallakin olisi samat aatokset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, olit vasta mielessäni ja kävin kurkkaamassa blogiasi. Teillä puhaltavat muutosten tuulet. Kaikkea hyvää, hellää ja myötäistä syksyn askeliinne! Voi hyvin♥

   Poista
 7. Mullakin on jotenkin tosi haikea olo. Rakastan kyllä yli kaiken elokuuta. Vähän sellainen välitilaolo nyt päällä. Voi ihanasti! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elokuu on minustakin ihanaa aikaa sadonkorjuineen ja sametti-iltoineen. Toivottavasti loppukesä hellii meitä. Voi hyvin sinäkin♥

   Poista
 8. Hienoja kuvia. BTW, eräs henkilö jakaa runojasi Facebookissa ominaan (ilman lainausmerkkejä ja ilman mitään tietoa siitä, kenen kynästä ne ovat lähtöisin).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteestasi. Tosi ikävää, jos täältä on poimittu tekstejäni ja ne plagioidaan omiksi. En voi tuota hyväksyä. Sehän rikkoo tekijänoikeuksia, ja siitähän voisi nostaa kanteen.

   Olen itse hyvin tarkka, että satavarmana merkitsen lähteen, mikäli teksti ei ole omasta kynästä. Johan tuo liittyy niin oikeustajuun kuin etiikkaan.

   Tahtoisin kyllä tietää, kuka tämä "eräs henkilö" on. Ja kyllähän tällainen saa miettimään avoimen blogin mielekkyyttä, voih.

   Poista