lauantai 7. heinäkuuta 2012

puutarhan pauloissaAlppiruusut hehkuvat kukkeimmillaan ja pian
myös sydänkäpyseni pionit avaavat nuppunsa.
Tammelan kaunotar hurmaa tuoksullaan
terassille ja kaffipöytään asti.
Juhannusruusu innostaa sisaruksiaankin kukkimaan.
Odotan myös jasmikkeita, kärhöjä ja laventelia,
ruusumalvaa, köynnöshortensiaa ja ja..
Ja nautin!

Kaunista viikonloppua, voi hyvin♥


12 kommenttia:

 1. Melkeimpä kateellisen katson kukkaloistoasi...täällä jo nuo kaikki kukkineet.. Nyt penkissä harjanelikkaa ja ruusuja...:)

  Kaunista viikonloppua, myös sinulle.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesäkuun viileys hidasti kyllä usealla viikolla kukkimisia. Juhannusruusukin vasta nyt kukassa, ja moni muu myös varsin myöhässä edelliskesiin verraten. Vaan nautitaan sitä mukaan kun kukkivat, ihaniahan kaikki!

   Poista
 2. Aivan hurmaavia kukkia ja herkkuja!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis. Puutarhassa kesän matka etenee vauhdilla ja kukkivaiset vaihtuvat.. puutarhassa on asteltava aamua iltaa, jotta tuosta kaikesta saisi kyllikseen:)

   Poista
 3. Huoh, ihania. Odotan myös jasmiketta ja laventelia, ostin valkoista :) juhannusruusu sai juuri kukintonsa päätökseen. Kesä on kaunis ja niin hyväntuoksuinen. Leppoista kesän jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naapurimme valtaisa, vanha jasmike puhkesi juuri kukkimaan - miten se tuoksuukaan, aivan lumoava. Minä nuuskuttelen pensasaidan takana enkä ole ssada silmiäni irti.. Omat jasmikkeeni ovat tuohon kaunottareen nähden vallan leikki-ikäisiä;)
   Kaunista on, nautitaan tästä kaikesta. Voi hyvin♥

   Poista
 4. Meni nyt vähän vaaralliseksi: heräsi hirmuinen suklaakakkuhimo!

  Ja postauksessasi 30.6 on hurmaava valkoinen hauveli. Omasiko? Minusta tuli hiljattain melkein samannäköisen hurmurin mummo, nuorin poikani hankki suloisen pennun, jota jo olen saanut yövieraaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos meidän naisväeltä kysytään, aina on sijaa suklaakaakkuselle;) Tuon ohje todettiin vallan makoisaksi ja resepti päätyikin suosikkeihin.

   Meidän koiruli, niin kovin rakas ja sydämet valloittanut! Koiraherramme on rodultaan Coton de Tulear ja kuuluu kääpiörotuihin. Cottoneiksi, puuvillakoiriksi niitä myös arkisemmin kutsutaan, kun omaavat pumpulinpehmoisen turkin. Ihana luonne ja niitä nimitetäänkin myös koiramaailman klovneiksi leikkisyytensä johdosta.
   Sinäkin saat sitten tuntumaa "koiramummina" vaan varoitan, tuo se vasta voi vaaralliseksi käydä, voi tulla ihan oman koiran kuume;)

   Poista
 5. Muutama päivä taaksepäin oli omat pionini nupulla ja tänään puutarhakierroksella yllättivät jättimäisillä kerroksellisilla kukillaan :) Ihmeellisen kaunis kukka! Paljon on sinulla puutarhassasi ihasteltavaa... Lämpimiä kesäpäiviä ja leppoisaa kesätuulta toivottelen, -T

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin monissa blogeissa juuri nyt hurmaavia kukkatunnelmia ja kauneutta - talven varallekin tahdon tallettaa kuvia:)
   Eikös ole huikeaa, miten nopsaan nuo valtaisat pionin nuppuset avatuvatkaan. Täällä ovat paraikaa avautumassa, ja eilen maljakkoon ottamani pioninuppuset jo mahtavissa kukissa.

   Kiva, kun kävit! Ihania kesähetkiä myös sinulle ja rakkaillesi♥

   Poista
 6. Ihanalta näyttää! Nyt on ihan parhaita päiviä nauttia puutarhan kukkasista ♥ Ota kaikki ilo ja onni irti! :) Kakkusi aiheutti suklaanhimon. Pakko käydä kaapilla... Ihania kesäpäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi suloinen sinua, nappaan lennosta toivotuksesi, kiitos! Nautin, nautin, välillä itseäni muistuttaen, välillä kaikkeen heittäytyen.

   Kesän iloa ja ihanuutta sinullekin♥

   Poista